http://www.pinkpoppy.lv

pirmdiena, 2011. gada 17. oktobris

Par pārmaiņām

Diezgan lielu un nopietnu iemeslu dēļ sen nav sanācis blogot. Bet nekas, drīz mēs atgūsim zaudēto :)
Šis iemesls, kādēļ nekam īsti nav atlicis laika - ir mūsu ģimenes pieaugums!
Pēdējo gaidību mēnesi veltīju dažādu darbu apdarīšanai, pēdējo nepieciešamo lietiņu iegādei un atpūtai. Protams, nodarbojos arī ar rokdarbiem, kamēr vēl ir šāda iespēja. Biju nolēmusi, ka līdz dzemdībām man jāpaspēj uztaisīt kādas padsmit brošas. Reiz, kad likās, ka dzemdības jau sākušās, steidzu pabeigt rokdarbus. Tomēr vēl līdz īstajam datumam bija pusotras nedēļas laika. Tad nu turpināju katru dienu nodarboties ar kaut kā darināšanu. Tapa arī smukas cepures abiem pašu bērneļiem.
Visbeidzot 30. septembrī no paša rīta plkst. 8:33 piedzima mūsu otrs bērns - dēliņš Gustavs. Piedzima ātri mierpilnā gaisotnē, plānotajās mājdzemdībās.
Kopš šī brīža i-veikals palika pusratā, jaunās preces - neievietotas un jauni rokdarbi netika uzsākti. Pasaule mūsu mājās griezās tik ap bērniem.

Tomēr Sarmītei, kaut arī kļuvušai par vienu mazbērnu bagātākai, joprojām bija jādomā par rokdarbiem un iztikas pelnīšanu. Varētu pat teikt, pilnīgi mistiskā kārtā, pateicoties Augstākiem spēkiem, jau nākamā dienā pēc mazbērna piedzimšanas, Sarmīte sāka saņemt pasūtījumus. Un tā gandrīz katru dienu! Ja pirms tam pelnīts tika tirgojot jau gatavo produkciju, tad tagad par galveno pienākumu kļuva pasūtījumu izpilde. Šalles, cepures, vestes, jakas un džemperi... pat pieaugušo apģērbs!
Mazliet jau ik pa brīdim aizdomājos par to, ka neesmu salikusi jaunās preces, kā arī rudens apģērbu kolekcija kļuvusi tāda pašķidrāka... tomēr sapratu, ka pārmaiņas ir vajadzīgas, un viss šobrīd notiek tieši tā kā tam jānotiek! Paies laiks un mēs noteikti piedzīvosim jaunas pārmaiņas. Mazais Gustavs paaugsies, izaugs no rāpulīšiem, un mēs noteikti radīsim iedvesmu arī puišu apģērbu radīšanai!

1 komentārs:

  1. prieks dzirdēt par puišu apģērbu! :) vienmēr šķitis, ka arī puišiem ir jādod iespēja smuki apģērbties

    AtbildētDzēst