http://www.pinkpoppy.lv

otrdiena, 2012. gada 31. janvāris

Jaunums i-veikalā: mei-tai slingi!

Februāri sākam ar jaunumiem. Tagad pie mums varat iegādāties mūsu pašu radītus mei-tai slingus!





Mei-tai slingi ir ergonomiska alternatīva vairāk pazīstamajām ķengursomām, kas nebūt nav labas zīdaiņa pārnēsāšanai. Mei-tai slingi nav nekas jauns - tas ir tradicionāls bērnu pārnēsāšanas veids Āzijā.
Mei-tai slings bērnam nodrošina fizioloģiski pareizu pozu - tādu, kāda tā ir bērnu nēsājot iesietu slingā-šallē. Tomēr atšķirībā no slinga-šalles mei-tai slings ir lietojams pavisam vienkārši. Nav nepieciešama īpaša apmācība tā lietošanā. Tomēr, lai saprastu, kā tas darbojas, iesakām noskatīties šo video:

 
Mei-tai slingi paredzēti bērniem vecumā no 3 mēn. līdz 3 g. (15 kg).
Mei-tai slingi ir ātri un viegli uzsienami. Nav jāmācās sarežģīti siešanas veidi, tādēļ mei-tai slingi ir piemēroti arī tētiem :)
Mūsu radītie mei-tai slingi ir pašu konstruēti un izstrādāti, pārliecinoties par to ērtumu un drošību praksē. Tie izgatavoti no stingra, bet maiga kokvilnas auduma. Slinga muguriņas augšdaļa ir stepēta, tādējādi tā balsta bēra ķermeņa  augšdaļu. Lenču garums piemērots jebkuras komplekcijas nēsātājam. Vietās, kur lences saskaras ar nēsātāja ķermeni ir polsterējums, lai izlīdzinātu slodzi un mazinātu berzi.
Slinga muguriņa apakšdaļa ir atpogājama un tajā ir iespējams ievietot siltinājumu aukstam laikam - kokvilnas ieliktni ar vilnas pildījumu. Ieliktnis slinga iekšpusē piestiprinās ar velkro. Šie ieliktņi arī ir iegādājami mūsu i-veikaliņā!
Katram slingam līdzi nāk arī auduma maisiņš.

Visbeidzot, slings ir divpusējs - to iespējams nēsāt no abām pusēm, jo abas puses rotā atšķirīgi auduma dekori. Atliek tikai izvēlēties tīkamāko modeli! :)

 

2 komentāri:

  1. Jauki, tikai kamdēļ barbariskais anglicisms SLINGS. Latviski šo lakatu sauc par nēšautu. Kāpēc nēšauts šķiet tik neatbilstošs vārds?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Interesanti - 1. reizi dzirdu šādu vārdu :)
      Šajā gadījumā internacionālo vārdu "slings" lietojam, jo attiecīgās pārnēsāšanas ierīces izcelsme saistīta ar Āzijas valstīm. Turklāt vārdu "slings", domāju, atpazīs un uztvers labāk kā "nēšauts".

      Dzēst