http://www.pinkpoppy.lv

pirmdiena, 2011. gada 2. maijs

"Lidojošās" kleitas

Pirmajam ierakstam blogā jābūt gana svinīgam, tāpēc rakstīšu par "lidojošajām" kleitām!

Tāpat kā pirmais ieraksts blogā, arī vasaras kolekcija Pink Poppy Fashions pastāvēšanas vēsturē ir 1. reizi . Šogad kā pirmos taureņus ieraudzījām nātru raibeņus un sapratām, ka vasara būs "raiba" - gan aktivitāšu ziņā (tik daudz tirdziņu ieplānots), gan kolekcijas ziņā. Gribam lai kleitas, krekli, tunikas un citi apģērbi uzzied tik pat krāšņi un koši kā puķes vasarā, plivinās vējā gluži kā nātru raibeņi un ņirb kā jautri vilnīši jūrā.
Vasara ir tas laiks, kad organisms pieprasa apģērbu visās varavīksnes krāsās. Tāpēc mēs jums vēlam - ģērbieties paši un ģērbiet savus bērnus tik koši, lai šī vasara jums ir neaizmirstama!

Košie audumi paši mums "skrien" virsū, tomēr nav nemaz tik viegli izdomāt, kurš audums ar kuru vislabāk sapasēs kopā. Nav liela māksla salikt kopā pirmo, kas pagadās pa rokai ar domu "jo trakāk, jo labāk", bet izveidot tādu kombināciju, kas būtu tīkama gan mūsu, gan jūsu acij, prasa īpašu izjūtu. Dažkārt kāds skaists audums tā arī paliek gaidīdams, kad tiks pārvērsts burvīgā kleitā vai blūzītē, jo nav vēl atradis savu "brāli". Bet mēs zinām, ka ar laiku visi atrod savus dvēseles radiniekus, tāpēc neskumstam, bet pacietīgi gaidām!

Vasaras kolekcija pamazām top, un pirmās kleitas ir gatavas publiskai atrādīšanai! Fotogrāfēšanas diena bija vējaina, tāpēc nosaucām šīs kleitas par "lidojošajām" kleitām. Tiesa gan izdevās notvert tādu mirkli, kad kleitas "stāv" rāmi un ļauj priecāties par savu krāšņumu. Priecājamies mēs un, ceram, ka priecāsieties arī jūs! :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru